Serviceeftersyn - 20%

Alle biler skal til serviceeftersyn. Bilens alder og din brug af bilen er med til at afgøre, hvilket eftersyn der skal til og hvor ofte. Vi kan lave alle dine serviceeftersyn og reparationer, desuden tilbyder vi også alt indenfor servicekontrakter, gratis service- rådgivning, klargøring til syn, rustbehandlinger og meget andet. Du er altid velkommen uanset dit bilspørgsmål eller reparationsbehov – vi er her for at hjælpe dig.

Lille eftersyn 1.250,-

Lille eftersyn omhandler også olie/filterskift. Derudover vil det typisk indeholde kontrol af visker, lys, lygter og instrumenter, smøring af døre og klapper, kontrol og justering af dæktryk samt vurdering af dækmønster/slitage, kontrol af styretøj og undervognskomponenter, kontrol af udstødningssystem, visuel kontrol af bremser og sidst en prøvekørsel, hvor bilen generelt kontrolleres og vurderes. 

Olieskift

Olieservice er det grundlæggende eftersyn, som indeholder udskiftning af olie og –filter. Sommetider omfatter det også kontrol af bremse- og kølevæske, smøring af døre samt kontrol og justering af lys og dæktryk. 

Stort eftersyn 2.250,-

Stort eftersyn er som regel meget lig det lille eftersyn, men med den forskel at bremser adskilles, renses og smøres ligesom gear-/bagtøjsolier samt brændstof- og pollenfilter udskiftes. I sjældne tilfælde justeres også ventiler.

Hvorfor?

Serviceeftersyn er med til at forebygge skader og reparationer samt skabe færrest mulige drifts- og sikkerhedsproblemer for bilejeren. Omfanget af et eftersyn fastsættes af den enkelte bilproducent/importør ud fra bilmodel samt motortype og kan også variere på baggrund af dit kørselsmønster.

Ekstra: Tandrem skift

De fleste producenter har angivet et interval for skift af tandrem i henholdsvis år og kilometer, alt efter hvad der kommer først. Udskiftning af tandrem er ofte en relativ omfattende og omkostningstung operation. Udskiftning af både vandpumpe og strammeruller mv. vil som regel blive anbefalet samtidigt, da det er væsentligt billigere end ved udskiftning af disse enkeltvist og i utide. Intervallet for udskiftning af tandrem er kun en anbefaling og ikke det samme som en garanti.

BESTIL TID NU

Du kan trygt sende din bil til service hos os. Vi følger FDMs standarder og er specialister i Audi, VW, Seat og Skoda. Udfyld formen nedenfor og vi kontakter dig snarest for at aftale en tid til din bil.